AL store piger

Forløbet hvor et større vægttab, livsglæde og troen på dig selv er i fokus


VARIGHED:
 3 eller 6 måneder
TRÆNING: 2 x om ugen

+ Ekstra gratis weekendtræning

Find og book holdHar du spørgsmål?

 

NÆSTE OPSTART AF AL STORE PIGER

[TRÆNING FOR KVINDER]

UGE 2 – 6 Januar 

Pris for 3 måneder (12 uger)
Earlybird pris 2497 kr pr.md SPAR 750 DKK

Normalpris 2747 kr pr.md

Pris for 6 måneder (24 uger)
Earlybird pris 2347 kr pr.md SPAR 1500 DKK

Normalpris 2597 kr pr.md

Book nu – Opkrævning sker først 1. JANUAR

Early Bird pris udløber om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvad indeholder AL STORE PIGER (VÆTTABSFORLØB)?

SÆRLIGT FOR DETTE FORLØB: Opstartssamtale

Personlig opstartssamtale med vægtmålsætning for forløbet og kostsamtale.

Særligt for dette forløb: Ugentlig opfølgning

 Ugentlig individuel opfølgning og vejning.

2 faste ugentlige træninger

Træningerne foregår på dit eget hold og med din faste træner

Gratis weekendtræning

Deltag i ekstra gratis weekendtræning hver lørdag kl.09 og søndag kl.10 .Du kan på den måde indhente en tabt træning eller få op til 4 træninger om ugen.

Valgfri kropsanalyse

Ved opstart og afslutning kan du få lavet en Tanita bodyanalyse samt cm-mål, så du kan få tal på dit resultat.

Kognitiv opstartsfordrag d. 5 januar kl.09.00

For at give alle deltagere et fælle udgangspunkt og fodfæste, invitere vi alle nye deltagere i studiet til et kognitiv opstartsforedrag. (Dette er et tlbud til nye deltagere)

Støtte fra din træner

Støtte og vejledning fra din træner gennem hele forløbet. 

E-Bogen AL Principper

E-bogen AL Principperne er skrevet af Anna Listh, og deri deler hun ud af sin viden indenfor vanebrydning, kost og generel coaching. Denne e-bog giver dig alle redskaberne til at få den bedste start på forløbet.

E-Kogebøger

Fire e-kogebøger, som er fyldt med nemme og sunde opskrifter til alle de 4 hovedmåltider samt den søde tand.

Goodiebag

Goodiebag med træningslogbog, shaker og kvalitets t-shirt ( gælder alle nye deltagere)

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er AL Store Piger?

AL Store Piger er et unikt vægttabsforløb, hvor et større vægttab (+15kg), livsglæde og troen på dig selv er i fokus.

Det, der kendetegner disse forløb er det særlige sammenhold, omsorgen og støtten, som du får fra din træner og de øvrige deltagere undervejs i din vægttabsrejse.

I løbet af et forløb på et AL Store Piger hold vil du derfor rykke dig både personligt, mentalt og på vægten.

På vores små hold på max 8 deltagere, vil du opleve en unik holdånd, hvor man bakker hinanden op, hepper og motiverer. I kæmper sammen mod kiloene og de dårlige vaner – I deler drømmen og om et lettere og gladere liv.

Vi sætter livsglæden i centrum og har fokus på et realistisk vægttab fremfor kure, restriktioner og forbud.
Hos AL Studio skal det være sjovt at træne, selvom det er hårdt.

Kognitiv kostforedrag

Foredraget er et tilbud til nye deltagere.

Formålet er at give deltagerne et fælles udgangspunkt og fodfæste.

Vi vil snakke om Kognitiv kost, som tager udgangspunkt i filosofien ‘slut med forbudt’. Anna, som afholder foredraget, har selv tabt sig 12 kg uden at gå på kur eller være restriktiv. Hun deler sin viden og erfaringer om, hvordan der kan være plads til livets glæder og samtidig opnå resultater. 

Foredraget afholdes d.14 august kl.18.10-19.00

Niveau og skader

Alle bliver mødt på deres niveau. I modsætning til almindelige fitnesshold, hvor der er rigtig mange deltagere på holdet, bliver du på AL Store Piger forløbet set og mødt på dit niveau. Vi er helt bevidste om, at det med de ekstra kilo ikke er sjovt at blive bedt om at springe op og ned fra gulvet. Derfor er sådanne elementer taget ud af træningen i starten, indtil formen kan følge med.  Det gør ikke træningen mindre udfordrende og udviklende, men vi sikrer at du ikke føler, at din kapacitet overses. 

Alle øvelser kan skaleres op og ned i sværhedsgrad, så alle på holdet føler succes i træningen.

Har du en skade?
Vi får ofte stor ros for, at vores deltagere med skader (knæskader, skulderskader o.lign) føler sig trygge i vores undervisning samt for, at de rykker sig mere end de havde turde håbe på. Deltagere med skader er ofte i tvivl om, hvad de kan og tit bange for at gøre noget forkert. De kan meget mere end de selv tror, og når vi altid sørger for at have skaleringer klar til den enkeltes skade, bliver træningen sjov og udviklingspotentialet stort.

Gratis Weekendtræning

Udover dine to faste ugentlige træninger har vi hver uge flere fællestræninger, som du kan deltage gratis i, når du går på forløb i  studiet. Det er ikke et krav at du deltager, blot et tilbud for dem, som har tid og mod på det. Til disse træninger tilpasses niveauet den enkelte. Det er en af vores kerneværdier.  

Gratis weekendtræning hver lørdag kl. 09.00 og søndag kl. 10.00 kan du deltage gratis i fællestræning. Her er alle som går i studiet velkomne. Disse træninger er virkelig populære, fordi der opstår en fed energi, når så mange udadvendte og seje kvinder træner sammen.

Op til 4 træninger om ugen.
Du kan altså deltage i dine to faste træninger og deltage i to ekstra træninger om ugen, hvis du har lyst. Hvis du er forhindret i at deltage i en af dine faste træninger, kan du indhente det tabte ved at snuppe en fællestræning. Fleksibelt og smart.

* vi tager forbehold for ændringer, når der er andre events i studiet.

Lokation

AL studio ligger 5 minutter på cykel fra Århus C, og lige overfor Kvickly i Åbyhøj

Adresse:  Haslevej 8b i baggården,  8230 Åbyhøj

Parkering og offentlig transport:

Vi har 2 timers gratis parkering. Bus 4a og 15 stopper lige ved døren.

(se lokation her)

Vi har gode omklædnings- og badefaciliteter. 

Betaling pr. måned

Når du går i studiet opkræves din betaling i rater månedligt.

Første rate på dit kommende forløb trækkes FØRST i den måned forløbet starter. Altså trækkes 1st betaling ikke før måneds-opstart uanset hvor langt tid inden, du har booket din plads.

Priserne for forløb er angivet pr. måned/pr.rate og betaling falder med 30 dages mellemrum.

7 uger = 2 rater

3 måneders forløb = 3 rater

5 måneders forløb = 5 rater 

grundlægger ANNA LISTH FORTÆLLER OM AL store piger

AL store pige forløb er et træningforløb med træning for kvinder, hvor der er særligt fokus på at opnå et holdbart vægttab (+ 15 kg) 

Anna som underviser er uddannet vanebrydningscoach og har speciale i vægttab.

Min mission var at skabe et forløb hvor kvinder som drømmer om et vægttab, fik de redskaber og den støtte det kræver for at lykkes med et vægttab langsigtet. Vi har ingen spejle i studiet, for vi vil langt hellere give den gas med træningen fremfor at se på os ildrøde i hovedet. 

AL Store pige forløbet adskiller sig for det almindelige AL bootcamp forløb ved at du har en endnu tættere 1-1 kontakt med din træner, og du bliver fuldt idividuelt ugentligt.

Du bliver en del af et lille hold på 8 piger. Du vil opleve at der kommer et fantastisk sammenhold, hvilket gør det ekstra fedt og hyggeligt at komme til træning. Du har en fast træner, hvilket betyder at din træner lærer dig at kende og ved præcis hvordan hun rykker dig mest.

Selvom du er en del af et hold, arbejder vi målrettet med din træning og dine mål.

Holdoversigt

AL store piger

[vægttabsforløb]

næste opstart 6 januar (uge 2)

Mandag & Onsdag

obs. Vi gør opmærksom på, at hvis du kun booker 3 mdr, kan vi ikke garantere at du kan forlænge midtvejs, da andre får buddet om at booke de 3 sidste måneder.

Vi får 5 stjerner på trustpilot

Læs alle + 39 anmeldelser HER

Hvis der er svært at komme I diverse fitnesscentre, så er der kun tryghed at finde I AL Studio

Jeg har været på tre af Anna’s stor pige hold og det har været den største fornøjelse hver gang. At mødes med piger der har det samme udgangspunkt som dig selv og vil det samme er en stor støtte igennem hele forløbet.
Jeg har haft en del skader efter en masse år med håndbold og en diskusprolaps og Anna er vildt dygtig til at gøre dig stærkere og hjælpe dig så du stadig kan være med.

– Pia Rasmussen

Efter et tab på 13 kg og adskillige cm mindre er der slet ingen tvivl om hvor dygtig Anna er. 

Jeg har dog lyst til et fremhæve noget helt andet end hendes træning – da mit vægt tabt på 4 mdr taler helt for sig selv. Jeg vil meget gerne fremhæve Anna som person. Hun er en fantastisk sparingspartner, som har en helt fantastisk aura omkring sig. -Kun de bedste anbefalinger her fra

– Camilla Ravn

Plads til alle

Dygtige, kompetente trænere, som man hurtigt får et godt og personligt forhold til.
Følelsen af plads til alle.

– Helle Madsen

mærk og se stemningen i al studio

Træner teamet

Træning for kvinder kræver selvfølgelig det bedste team af kvindelige trænere, som med deres passion og ekspertise kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt. 

AL holdforløb-betingelser. 

  • Din tilmelding er bindende efter booking og det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge din plads til anden side)
  • Ferierefusion: Vi tilbyder ferierefusion hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge du holder ferie, ferien skal meldes inden holdopstart. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr forløb, og 2 uger på 5 mdr forløbet. 
  • Efterårsferie, vinterferie og andre helldigdage.  Vi gør opmærksom på at der i uge 7 uge og uge 42 fortsat er undervinsing i studiet og disse uger er medregnet i dit forløb. Vi laver i disse uger 2 faste aften/eftermiddag fællestræninger for at give jer nogle ekstra fede træningspas. Undervisning aflyses ikke pga. helldigdage.
  • Afbud: Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. arbejde, sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold.  
  • Hvis din træner er forhindret i at tage dagens træning, vil en af studiets andre trænere være stand-in på holdet til den pågældende time.
  • Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980