AL Bootcamp

Funktionel træning for alle kvinder


VARIGHED:
 3 eller 6 måneder
TRÆNING: 2 x om ugen

+ Ekstra gratis weekendtræning

Find og book holdHar du spørgsmål?

 

NÆSTE OPSTART AF AL BOOTCAMP

[TRÆNING FOR KVINDER]

UGE 2 – 6 Januar 

Pris for 3 måneder (12 uger)
Earlybird pris 1797 kr pr.md SPAR 750 DKK

Normalpris 2047 kr pr.md

Pris for 6 måneder (24 uger)
Earlybird pris 1647 kr pr.md SPAR 1500 DKK

Normalpris 1897 kr pr.md

Book nu – Opkrævning sker først 1. JANUAR

Early Bird pris udløber om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvad indeholder AL Bootcamp?

2 faste ugentlige træninger

Træningerne foregår på dit eget lille lukkede hold (max 8-10 piger) og med din faste træner.

Gratis weekendtræning

Som noget ekstra kan du deltage i ekstra gratis weekendtræning hver lørdag kl.09.00 og søndag kl.10.00. Du kan på den måde indhente en tabt træning eller få op til 4 træninger om ugen.

Valgfri kropsanalyse

Ved opstart lørdag d.4 januar og afslutning kan du få lavet en Tanita bodyanalyse samt cm-mål, så du kan få tal på dit resultat.

Teknik opstartsworkshop

Lørdag d. 4 januar er der Teknik workshop hvor vi gennemgår de teknisk svære øvelser, og forklarer formen og begreberne som vi bruger i undervisning. Dette er et tilbud til alle nye i studiet så vi sikre alle starter med en god fælles basis viden (anbefales)

Støtte fra din træner

Støtte og vejledning fra din træner gennem hele forløbet. 

E-Bogen 'AL Principper'

E-bogen er skrevet af Anna Listh, og deri deler hun ud af sin viden indenfor vanebrydning, kost og livsstils coaching. Denne e-bog giver dig redskaberne til at få den bedste start på dit forløb.

E-Kogebøger

Du får fire e-kogebøger, som er fyldt med nemme og sunde opskrifter til alle fire hovedmåltider samt den søde tand.

Goodiebag

Alle nye i studiet får en Goodiebag med en træningslogbog, shaker og kvalitets t-shirt.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad er AL Bootcamp?

AL Bootcamp er specialdesignet træning til kvinder, som ønsker at få vist vejen til, hvordan de opnår en stærk og sund krop. Vi benytter styrketræning, som er den mest effektive træningsform, når man vil opnå flotte og permanente resultater.

På AL Bootcamp er træningen funktionel. Det vil sige, at vi træner med TRX, Kettlebells, vægtstænger og din egen kropsvægt. Vi giver dig redskaberne til at blive tryg ved funktionel træning og mestre svære tekniske øvelser.

Op til 80 timers udviklende træning. Du træner på et lille lukket hold med jeres træner to gange fast om ugen.  Udover de to faste træninger, kan du også deltage på gratis weekendtræning lørdag kl. 09.00 og søndag kl.10.00.

Ekspertise til en favorabel pris.
AL Bootcamp er en enestående mulighed for at få vores professionelle hjælp og ekspertise til en billigere pris end ved et personligt forløb. Deltagerantallet er maks. 10 personer pr. hold, og på den måde er du sikret en tæt  kontakt med din træner, hvor du kan få den hjælp og vejledning, du har brug for.

Niveau og skader

Alle bliver mødt på deres niveau. I modsætning til almindelige fitnesshold, hvor der er mange deltagere på holdet, bliver du på AL Bootcamp set og mødt på dit niveau.
Vores trænere udvikler og udfordrer den enkelte præcis, hvor hun er.
Alle øvelser kan skaleres op og ned i sværhedsgrad, så alle på holdet føler succes i træningen.

Har du en skade?
Vi får ofte stor ros for, at vores deltagere med skader (knæskader, skulderskader o.lign) føler sig trygge i vores undervisning samt for, at de rykker sig mere end de havde turde håbe på. Deltagere med skader er ofte i tvivl om, hvad de kan samtidig med, at de er bange for at gøre noget forkert. Ofte kan de meget mere end de selv tror, og når vi altid sørger for at have skaleringer klar til den enkeltes skade, bliver træningen sjov og udviklingspotentialet stort.

Hvilken type kvinder tilmelder sig?

I AL Studio favner vi almindelige kvinder i alle aldre, størrelser og former.

Nogle kommer med træningserfaring, andre uden.

På vores hold opstår et helt særlig fællesskab, når træningen bliver fællesnævner, hvilket giver en fantastisk energi for alle.

På trods af, at ingen er ens, så er alle her af samme årsag – Nemlig ønsket om at gøre noget godt for sig selv og mærke glæden ved træning.

Vores dygtige trænere sørger for, at alle kan være med og udfordres på eget niveau, imens de motiverer og giver god energi til dagens træning.

Aldersspændet i AL Studio er typisk 20-60 år, og vi er stolte af, at så mange seje, viljestærke kvinder benytter os til at finde træningsglæden og få en stærk og sund krop i positive og trygge omgivelser.

GRATIS Weekendtræning

Udover dine to faste ugentlige træninger har vi hver uge flere fællestræninger, som du må deltage gratis på, når du går på forløb i studiet.

Gratis weekendtræning hver lørdag kl. 09.00 og søndag kl. 10.00 kan du gratis deltage i fællestræning. Her er alle som går i studiet velkomne. Disse træninger er virkelig populære, fordi der opstår en fed energi, når så mange udadvendte, seje kvinder træner sammen.

Op til 4 træninger pr.uge

Du kan altså deltage i dine to faste træninger samt i to ekstra træninger om ugen, hvis du har lyst. Hvis du er forhindret i at deltage i en af dine faste træninger, kan du således også indhente det tabte ved at snuppe en fællestræning. Fleksibelt og smart.

* vi tager forbehold for ændringer når der er andre events i studiet. 

Lokation

AL studio ligger 5 minutter på cykel fra Århus C, og lige overfor Kvickly i Åbyhøj

Adresse:  Haslevej 8b i baggården,  8230 Åbyhøj

Parkering og offentlig transport:

Vi har 2 timers gratis parkering. Bus 4a og 15 stopper lige ved døren.

(se lokation her)

Vi har gode omklædnings- og badefaciliteter. 

Betaling pr. måned

Når du går i studiet opkræves din betaling i rater månedligt.

Første rate på dit kommende forløb trækkes FØRST i den måned forløbet starter. Altså trækkes 1st betaling ikke før den måned holdet starter i, uanset hvor langt tid inden, du har booket din plads.

Priserne for forløb er angivet pr. måned/pr.rate og betaling falder med 30 dages mellemrum.

Holdoversigt

AL BOOTCAMP

[TRÆNING FOR ALLE KVINDER]

næste opstart 6. Januar (uge 2)

Grundlægger ANNA LISTH FORTÆLLER OM AL BOOTCAMP

AL Bootcamp er et træningforløb med træning for kvinder, som blev skabt for 5 år siden.

Min mission var at skabe et miljø hvor alle slags kvinder kunne føle sig velkommen og finde træningsglæde. Vi har ingen spejle i studiet, for vi vil langt hellere give den gas med træningen  fremfor at se på os ildrøde i hovedet. 

Du bliver på AL Bootcamp en del af et lille hold på 8-10 piger. Du vil opleve at der kommer et fantastisk sammenhold, hvilket gør det ekstra fedt og hyggeligt at komme til træning. Du har også en fast træner hvilket betyder din træner lærer dig at kende og ved præcis hvordan hun rykker dig mest.

Selvom du er en del af et hold, arbejder vi målrettet med din træning og dine mål.

Vi får 5 stjerner på trustpilot

Læs alle + 39 anmeldelser HER

AL Studio er et sted man har lyst til at være – og komme igen

AL Studio er et sted man har lyst til at være – og komme igen. Jeg er i gang med min 3. længere bootcamp, og jeg er slet ikke færdig – for ALStudio har de bedste trænere, og et koncept der virker; her er plads til alle typer, og man bliver motiveret og udfordret af den tætte kontakt med ens træner.

– Bitten møller

Hver eneste krone og sveddråbe værd

Jeg var på et 7 ugers forløb inden jul og fik så meget ud af det. Udover fysiske resultater, har motivationen aldrig været større og glæden ved træning er vendt tilbage for fuld styrke.

– Sissel Lund

Min bedste og varmeste anbefaling

Min bedste og varmeste anbefaling til Anna og hendes fremragende team af trænere. De forstår at gøre træning sjovt, udfordrende og meningsfuldt, og man går altid fra studiet med følelse af at blive udfordret og taget seriøst!
– Stine K

mærk og se stemningen i studiet herunder

Træner teamet

Træning for kvinder kræver selvfølgelig det bedste team af kvindelige trænere, som med deres passion og ekspertise kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt. 

AL holdforløb-betingelser. 

  • Din tilmelding er bindende efter booking og det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge din plads til anden side)
  • Ferierefusion: Vi tilbyder ferierefusion hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge du holder ferie, ferien skal meldes inden holdopstart. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr forløb, og 2 uger på 5 mdr forløbet. 
  • Efterårsferie, vinterferie og andre helldigdage.  Vi gør opmærksom på at der i uge 7 uge og uge 42 fortsat er undervinsing i studiet og disse uger er medregnet i dit forløb. Vi laver i disse uger 2 faste aften/eftermiddag fællestræninger for at give jer nogle ekstra fede træningspas. Undervisning aflyses ikke pga. helldigdage.
  • Afbud: Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. arbejde, sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold.  
  • Hvis din træner er forhindret i at tage dagens træning, vil en af studiets andre trænere være stand-in på holdet til den pågældende time.
  • Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980