KOM TIL EVENT I AL STUDIO (TRYK HER) – og gå hjem med ny inspiration til at holde din krop sund og stærk gennem graviditeten samt komme skånsomt igang med træningen som nybagt mor 🤰🏼🤱🏼

AL Mor/Barn
Kom stærk tilbage fra barsel med effektiv efterfødselstræning, hvor dit barn er i gode hænder, mens du træner
find dit hold

Næste holdstart – 1. november (uge 44)
Træning fast 2 x i ugen + Ekstra fællestræning hver weekend

AL Mor/Barn er et specialdesignet efterfødselsforløb for dig, der gerne vil sund og stærk tilbage fra barsel

Vores populære efterfødselsforløb AL Mor/Barn giver dig et velfortjent pusterum, hvor du kan finde styrken efter din graviditet.

Du bliver en del af et lille hold på max 6 nybagte mødre (og deres børn) med  fast træner. Det betyder, at du har en meget tæt 1-1 kontakt med din træner, som kan tilpasse alle øvelser til dit niveau samt tage hensyn til evt. skader.

Træningen vil bestå af træning med frivægte, TRX, kettlebells og vægtstænger – og er en kombination af styrke- og konditionstræning. Der vil være et fokus øget på genoptræning af fx bækkenbund samt mave- og rygmuskulatur, som har været ekstra belastet i graviditet.

Vi har mange års erfaring med genoptræning efter graviditet – og vi tager derfor altid de fornødne hensyn uden at gå på kompromis med kvaliteten af træningen.

På forløbet træner du med frie hænder, mens dit barn trives på sidelinjen – enten hos træneren, på legetæppet med de andre babyer eller ude i gården til en dejlig lur.

Vi elsker babyer – og vores deltagere fortæller, at de sætter særlig stor pris på, at træneren er opmærksom og omsorgsfuld over for deres barn, når de selv er optaget i en øvelse.

 

efterfødselstræning mor-barn

Kan du genkende det her?

👉  Du  savner den krop, du havde, inden du blev gravid 

👉  Du føler, at alle dine muskler er forsvundet

👉  Du vil gerne føle dig stærk og tilpas i din nye krop

👉  Du vil gerne have hjælp til at tabe de kilo, du tog på i graviditeten

👉  Du vil gerne tilbringe tid med dit barn – mens du træner

👉  Du er usikker på, hvordan du træner korrekt efter fødslen

Hvis du tænker: “Det er præcis sådan, jeg har det” … så har vi 2 nyheder til dig

Først den dårlige:

Som nybagt mor er det sjældent dig selv, der er førsteprioritet, fordi der altid er et eller andet, der skal ordnes eller nogen, der har brug for dig. Men hvis du fuldstændig glemmer at passe på dig selv, vil der gå meget lang tid, før du igen har det overskud, du mangler lige nu.

Og endnu værre: Din krop har gennemgået en stor naturlig forandring for at skabe et nyt lille liv – og vejen til at føle dig tilpas og glad for dit nye spejlbillede kan blive lang, hvis du ikke sætter målrettet ind på det.

Og så til den gode nyhed:

Det kræver faktisk kun én aktiv beslutning at komme i gang med at genfinde din kropsglæde. 

Du har nok gættet det … du skal da med på AL Mor/Barn!

På AL Mor/Barn får du:

👉  En sikker plan for at finde fornyet kropslig styrke og komme i form efter din graviditet og fødsel.

👉  Regelmæssig og super effektiv styrke- og konditionstræning, hvor du forbrænder fedt og opbygger muskler

👉  En fast kvindelig træner, som giver en hjælpende hånd med baby og samtidig hjælper dig med at udfolde dit fulde træningspotentiale og få skudsikker teknik

👉  Et frirum med “mig-tid” med andre mødre, der også er klar på at svede og gøre jeres “mig-tid” til et skønt pusterum

👉  Øget overskud og energi til at være en god kæreste, mor og veninde

👉  Mulighed for at deltage i vores fælles weekendtræning hver lørdag kl. 09.00-10.00 og søndag kl. 10.00-11.00

👉  Mulighed for at deltage i fede events og konkurrencer i studiet

Det siger kvinderne om AL Mor/Barn

Jeg tilmeldte mig AL Mor/Barn, fordi jeg efter barn nr. 3 gerne ville tilbage i form og have styrket min krop på den rigtige måde. Det var en investering i min egen livskvalitet – og jeg er enormt begejstret for, at jeg kunne se resultater af træningen så hurtigt! Det betyder meget for mig, at det er små hold, og at min datter kan være sammen med andre små babyer. Det giver samtidigt et stærkt sammenhold mødrene imellem, at vi kan følge hinandens børn.

Mette

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg tilmeldte mig AL Mor/Barn, fordi jeg rigtigt gerne ville være en aktiv mor sammen med mit barn – og det var vigtigt for mig at komme godt og korrekt i gang med at træne igen efter fødslen. Jeg er vildt glad for det fællesskab, der er i AL Studio – og dét at træne sammen med andre mødre giver en helt særlig forståelse for ens situation og ikke mindst en masse skulderklap for det, man kan. Her får man virkelig et trygt sted og en god base for at komme tilbage på sporet efter graviditeten sammen med andre, der er nogenlunde samme sted i livet.

Ida

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg tilmeldte mig AL Mor/Barn, fordi jeg gerne ville styrke min krop efter min graviditet. Jeg valgte AL Studio, fordi jeg her blev en del af et mindre hold end i et fitnesscenter – og der derfor var mere fokus på mig, min fremgang og styrkelsen af de skavanker, jeg havde efter graviditet og fødsel. Og så elsker jeg bare at være en del af det helt særlige fællesskab med de andre mødre og deres børn.

Berith

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AL Mor/Barn er for dig, der gerne vil:

✅  … genfinde din styrke ovenpå din graviditet

✅  … se en stærkere og strammere krop i spejlet

✅  … have hjælp til at prioritere træning, mens du er på barsel

✅  … have et frirum med “mig-tid”, hvor du møder andre nybagte mødre, som også er klar på at svede

Som deltager på AL Mor/Barn får du:

Et intensivt træningsforløb

Du får to faste træninger hver uge på et lille lukket hold bestående af max 6 kvinder, jeres babyer og jeres faste træner. Din træner lærer dig hurtigt at kende, så hun kan udvikle dig mest muligt samt tage hensyn til evt. skavanker.

En hjælpende hånd med baby

Vi elsker babyer – og vores deltagere sætter særlig stor pris på, at træneren er opmærksom og omsorgsfuld over for deres barn, når de selv er optagede i en øvelse. 

bonus: Ekstra fællestræninger

Du har hver uge mulighed for at deltage i weekendtræning med andre deltagere fra studiet – og på den måde få en ekstra træning eller indhente en, du var nødt til at misse.

* Vi tager forbehold for ændringer, når der er andre events i studiet.
* Der er deltagerbegrænsning og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. 

Kropsanalyse

Du har ved både opstart og afslutning mulighed for at få taget cm-mål samt få foretaget en kropsanalyse. Det giver dig en meget bedre forståelse for dine resultater, end tallet på vægten.

Teknikworkshop v. opstart

Tilbud til nye deltagere. På workshoppen gennemgår vi teknikken i alle basisøvelser og forklarer de begreber, du vil møde i undervisningen. Tidspunkt: Lørdag d. 30. oktober kl. 10.00-11.00. OBS! Uden baby.

BMI

… og så får du også:

Få tilknyttet en kostcoach (tilkøb)

Hvis du ønsker at sætte ekstra fokus på din kost med henblik på at opnå et vægttab, kan du tilkøbe en kostcoach. Hun vil på baggrund af en 50 min. opstartssamtale følge dig månedligt henover en periode på minimum 3 måneder. Dette øger markant dine chancer for at lykkes med dit mål om et vægttab. OBS! Du får ikke en kostplan.

E-bogen 'AL Principper'

E-bogen er samler vores principper til en varig livsstilsændring og giver dig brugbar viden og konkrete redskaber til at lykkes med din sundere livsstil både på trænings- og kostfronten.

4 E-kogebøger med opskrifter til alle måltider

Du får hele 4 e-kogebøger fyldt med sunde og smagfulde opskrifter til alle døgnets måltider. Opskrifterne indeholder ingen fancy ingredienser og kan alle laves på max 20 minutter.

3 OVERSKUELIGE OG EFFEKTIVE HJEMMETRÆNINGER

Hjemmetræningerne er et fantastisk supplement til træningen i studiet – eller som back up, hvis du misser en træning. Træningerne har forskelligt fokus (høj forbrænding, faste baller og flad mave) og kan gennemføres på 25 min. De kræver intet udstyr – og Anna Listh guider dig hele vejen.

lækker Goodiebag

Alle nye deltagere får en lækker goodiebag med en mulepose, en shaker, en træningslogbog og en t-shirt (høj kvalitet) til træning.

Træning for kvinder kræver selvfølgelig det bedste team af kvindelige trænere!

Vores trænerteam består af 6 dygtige trænere, som brænder for træning – og for at hjælpe DIG med lige præcis DIT mål!

Din investering i egen sundhed

OBS! Din betaling deles altid i rater, der som udgangspunkt opkræves med 30 dages mellemrum.

⭐️  Hvis forløbsperioden ikke passer 100% med din fødsel og/eller barsel, så kontakt os endelig – så finder vi en løsning!

💜 Har du tidligere gået i studiet og vil starte igen? KLIK HER for at sende os en mail og få glæde af din livslange loyalitetsrabat, inden du booker!

Vælg det hold, som passer dig

Næste opstartsdato: 

1. november 2021

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf: 93 93 29 26

Mandag & Onsdag

kl. 10.15-11.05 v. Line (UDSOLGT)
kl. 11.15-12.05 v. Line (4 PL)

Vil du hellere med fra januar 2022? Skriv dig op HER – og få besked som en af de første, når vi åbner for tilmeldingen!

%

af pladserne er bookede

Det praktiske

Træningen foregår i vores hyggelige træningsstudio i Åbyhøj (Haslevej 8b i baggården).

Studiet ligger 5 minutter på cykel fra midtbyen og lige over for Kvickly i Åbyhøj.

Gode omklædnings- og badefaciliteter

Vi har god plads til sko, tasker og overtøj – og hvis du har brug for at tage et bad efter træning (morgenhold), inden du skal på arbejde, kan du selvfølgelig også det!

Aflåste skabe til dine værdigenstande

Du kan træne trygt med visheden om, at dine værdigenstande som fx pung, mobil, computer eller bilnøgler er låst inde.

Hyggelig lounge med plads til snak efter træning

Slå dig ned i vores hyggelige lounge og tag en snak med dine træningsmakkere, mens I damper af efter træningen.

Lukket gård, hvor barnevognen kan stå uforstyrret

AL Studio ligger i en baggård, hvor der er god plads til at barnevognen kan stå uforstyrret, hvis din baby tager sig en lur, mens du træner.

2 timers gratis parkering

Det er nemt at finde en plads til bilen på den store parkeringsplads ved Kvickly Åbyhøj, som ligger lige over for AL Studio. Du kan parkere gratis i 2 timer.

Offentlig transport lige til døren

Det er nemt at tage bussen til træning! Stå blot af ved stoppestedet Haslevej/Silkeborgvej (bus 4A, bus 11, bus 22 eller bus 113) eller stoppestedet Trygsvej (bus 15).

Find vej

BAGHUSET, Haslevej 8B, 8230 Åbyhøj

Stadig i tvivl om AL Mor/Barn er for dig?

Så overvej lige disse 4 indiskutabelt gode grunde til at tilmelde dig:

✅  Du sikrer dig selv en plan for at genfinde din styrke ovenpå din graviditet, så du kan se en stærkere og strammere krop i spejlet

✅  Du får en fast træningsrutine, som du kan overskue i en travl barselshverdag

✅  Du får professionel hjælp til at udfulde dit fulde potentiale og have skudsikker teknik

✅  Du får et frirum med “mig-tid” i et unikt træningsmiljø med andre nybagte mødre, som også er klar på at svede

… og hvis du så tænker:

 Jamen, jeg har en skade 🤕

Hvis du har skader som fx en dårlig skulder eller et knæ, der driller, kan du sagtens stadig være med og få meget ud af træningen. Vi har stor erfaring med de fleste skader – og vi kan altid finde på en god alternativ øvelse.

Jamen, jeg har ingen/begrænset træningserfaring 🤷🏼‍♀️

Det betyder ingenting – vi lærer dig alt, du skal kunne. Vi afholder normalt altid en fælles opstartsworkshop for nye deltagere, hvor vi gennemgår teknikken i alle basisøvelser og forklarer de begreber, du vil møde i undervisningen.

Jamen, jeg er i virkelig dårlig form 😩

Øh, ja – du har lige født et barn, så vi forventer bestemt ikke, at du er i form på forhånd! 

Jamen, jeg kan vel egentlig godt komme tilbage i form på egen hånd? 🤷🏼‍♀️

Ja – men får du det rent faktisk gjort?

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt – alternativt kan du give os et kald på hverdage i tidsrummet 8-16!

eller