Information i punktform

Betingelser på hold

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge din plads til anden side)

p

Ferierefusion

Vi tilbyder ferierefusion hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge du holder ferie, ferien skal meldes inden holdopstart. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr forløb, og 2 uger på 5 mdr forløbet. 

p

Efterårsferie, vinterferie og andre helldigdage

Vi gør opmærksom på at der i uge 7 uge og uge 42 fortsat er undervinsing i studiet og disse uger er medregnet i dit forløb. Vi laver i disse uger 2 faste aften/eftermiddag fællestræninger for at give jer nogle ekstra fede træningspas. Undervisning aflyses ikke pga. helldigdage.

p

Afbud

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. arbejde, sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold.

p

Forhindret træner

Hvis din træner er forhindret i at tage dagens træning, vil en af studiets andre trænere være stand-in på holdet til den pågældende time. Ligelegedes kan vi ikke garantere at du har samme træner på igennem hele dit forløb såfrem det er intern behov for ændring af træner.

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Information i punktform

Betingelser for personlige forløb

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge dit forløb til anden side)

p

Ferierefusion

Vi tilbyder ferierefusion hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge du holder ferie, ferien skal meldes inden holdopstart. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr forløb, og 2 uger på 5/6 mdr forløbet. 

p

Afbud

Afbud ved personlig træning skal ske senest 6 timer før den aftalte tid. Ellers vil timen gå tabt.

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Betingelser ved kortbetaling

Efter gennemført køb modtager kunden altid faktura pr. mail.

Kunden forpligter sig til at betale det fulde beløb (gælder også rate betalinger) som kunden godkendte ved købets indgåelse.

Hvis kunden får nyt betalingskort, sendes der automatisk en mail til kunden omkring behov for fornyelse af kundens kortoplysninger. 

Kortbetalinger afsluttes når de godkendte antal rater / det aftalte fulde beløb er betalt.

 

Vi tager imod følgende kort: