Information i punktform

Betingelser for hold

p

Corona-garanti

Hvis studiet lukkes midlertidigt som følge af restriktioner fra regeringen og sundhedsmyndighederne, yder AL Studio corona-garanti. Det betyder, at vi tilbyder dig opstart på et nyt forløb inden for 6 måneder. Hvis vi skal holde lukket i længere end 6 måneder, kan du vælge refusion.

p

Ferierefusion

Vi tilbyder ferierefusion, hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge(r) du holder ferie. OBS! Ferien skal meldes senest 12 uger i forvejen. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr. forløbet og 2 uger på 5/6 mdr. forløbet og 4 uger på 11 mdr. forløbet.

p

Efterårsferie, vinterferie og andre helldigdage

I uge 7 uge og uge 42 er der fortsat undervisning – og disse uger er medregnet i dit forløb. Vi laver fede fællestræninger af logistiske årsager for at samle flest mulige. Tidspunkter for fællestræning meldes i god tid. Undervisning aflyses eller rykkes ikke pga. ferie eller helligdage.

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge din plads til anden side) Dog træder corona-garantien i kraft i tilfælde af midlertidig lukning. 

p

Afbud

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. arbejde, sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen. Vi kan desværre heller ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold.

p

Forhindret træner

Hvis din træner er forhindret i at tage dagens træning, vil en af studiets andre trænere være stand-in på holdet til den pågældende time. Vi bestræber os på – men kan desværre ikke garantere – at du har samme træner gennem hele dit forløb. Ændringer kan opstå, såfremt der internt opstår behov for ændring af træner.

p

Forløbslængde

1 måned = 4 uger.

3 MDR.-forløbet er 12 uger langt.
6 MDR.-forløbet er 24 uger langt.
11 MDR. – forløbet er 44 uger langt.

OBS! 5 MDR.-forløbet i efteråret er kun 19 uger langt (og ikke 20) pga. juleferien. Prisen er tilsvarende nedreguleret. 

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Beregning af forløbslængde: 1 måned = 4 uger.

Information i punktform

Betingelser for personlige forløb

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge dit forløb til anden side)

p

Afbud

Afbud ved personlig træning skal ske senest 6 timer før den aftalte tid. Ellers vil timen gå tabt.

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Betingelser ved kortbetaling

Efter gennemført køb modtager kunden altid faktura pr. mail.

Kunden forpligter sig til at betale det fulde beløb (gælder også rate betalinger), som kunden godkendte ved købets indgåelse.

Hvis kunden får nyt betalingskort, sendes der automatisk en mail til kunden omkring behov for fornyelse af kundens kortoplysninger.

Kortbetalinger afsluttes, når de godkendte antal rater / det aftalte fulde beløb er betalt.

 

Vi tager imod følgende kort: 


Bedømmelser

AL Studio

Customer Reviews

Kristine Svendsen 29/12/18

Bedste træningsoplevelse ever<3 Har nu afsluttet mit 4 forløb hos Anna og det har endnu engang været en forrygende oplevelse; arragegementet fra træner og holdkammerater er helt i top og jeg har aldrig været i bedre form. Giver mine varmeste anbefalinger... men pas på, det er stærkt vanedannende;)

Christina Godsk 12/03/20

Google
Jeg er vild med at træne hos dygtige Anna, Esther & Co. i AL Studio! Efter sommerferien starter jeg på mit tredje 5. mdr.-forløb - og det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv! Der er altid den skønneste stemning i studiet, godt sammenhold og fede træninger, der udfordrer og giver sved på panden! Det er alle pengene værd!

Lise Østergaard 05/11/18

Facebook
Jeg har haft stor glæde af at have Anna og Esther som trænere på et bootcamp-hold hos AL Studio! Efter at være startet på forløb i august 2018 har jeg ENDELIG fundet motivationen og modet til at se en større vægttabsrejse/livsstilsændring i øjnene - især efter at have været til Annas fantastiske kostvejledningsforedrag, som følger med i bootcamp-pakken. Når holdene er så små, som de er, bliver det også hurtigt til en fornøjelse fremfor en sur pligt at komme afsted, for ALLE hepper alle, og stemningen er rar og støttende HVER GANG. Jo, træningen er hård (og mega fed!!!), men det hjælper virkelig at træne sammen med nogle totalt søde og seje damer, der alle har samme mål: at blive sundere og gøre noget godt for sig selv � 3 måneder af et 5 måneders forløb er gået, og vægten siger nu -9,4 kg!

Anne Lejbach Jørgesen 28/11/18

Facebook
3 Bootcamps i træk taler sit tydelige sprog - jeg har været MEGET tilfreds med forløbet hos Anna! Både Anna og Esther formår at formidle og undervise med smittende begejstring og teknisk know-how, som gør at man bliver nysgerrig, tryg og “tørstig” efter mere. AL studio er indbegrebet af professionel og detaljeorienteret vejledning, hvor Anna og Esther presser én til grænsen, så man yder det ekstra. Gang på gang er jeg gået fra et træningspas, og har gennemført en øvelse enten hurtigere, eller med tungere vægt, end jeg nogensinde selv ville have præsterer i et ordinært træningscenter. Efter et større vægttab har jeg ved Anna fået en af de største gaver: en genfunden glæde ved træning! Anna har været en fantastisk sparringspartner på flere planer - med en forståelse for et levet liv har vi sammen fundet løsninger, der giver mening i min hverdag, hvilket er én af Annas (mange!) kvaliteter. De varmeste anbefalinger herfra !

Nina Hejlskov 01/12/17

Facebook
Jeg har været på Annas 10 ugers BootCamp forløb i efteråret 17 og været SÅ glad for det. Jeg kunne virkelig mærke en forskel i min krop efter de 10 uger, ikke flere små skavanker hist og her, så kan varmt anbefale AL Studio og Anna. Det er et dejligt sted at komme, Anna er en meget kompetent underviser og der er plads til alle i AL Studio.

Stine Aamose 02/05/19

Google
Byens bedste træningssted - uden tvivl! Udover et vægttab på 10 kg har jeg genfundet glæden ved træning og mødt en masse fantastiske kvinder på holdet. Anna og Esther er super dygtige og ved, hvornår der skal opmuntres, presses og roses. Jeg har trænet i AL studio i et år og kunne nemt tage et år mere i studiet.

Gitte Jæger 10/05/19

Google
Siden januar 2019 har jeg tabt mig +10 kg, er blevet en gladere og stærkere udgave af mig selv og har genfundet glæden ved fysisk træning. Jeg fandt AL Studio via Instagram og ved nu, at alle de succeshistorier om glade klienter, jeg læste der, IKKE er en tilfældighed. Anna Lisths filosofi er enkel, men stærk: ingen quick-fixes via smarte slankekure eller et forbudshelvede her, det handler nemlig om det lange, seje træk! Fokus på ændrede kostvaner og øget fysisk aktivitet betyder færre kalorier ind og flere ud, og så kommer resultaterne stille og roligt. Anna står i spidsen for et hold af kompetente og dedikerede trænere, som altid sørger for udfordrende sessioner i studiet, hvor stemningen er lige så høj som luftfugtigheden, mens vi knokler med dagens øvelser. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb i AL Studio, men pas på: det er stærkt vanedannende!

Karen H 13/05/2020

Trustpilot
ET FANTASTISK STUDIE DER GØR GLAD I LÅGET Jeg er tilmeldt bootcamp m. Esther som træner, og jeg kan ikke se en hverdag uden! Studiet er et fantastisk sted at være, med en virkelig god atmosfære. Der er plads til at grine og have det sjovt. Man får utrolig meget ud af træningen, instrueret af vildt dygtige trænere der giver plads til alle, ser alle og høre på alle! Selvom man ikke har trænet en dag i sit liv kan man sagtens være med! Det er noget man virkelig gerne vil afsted til, og savner når man ikke er afsted. Jeg vil anbefale AL studio til alle, og gør det allerede! Man behøves ikke tøve, bare meld dig til og kom afsted og oplev holdånden, og bagefter har du det SÅ fedt med dig selv!

Mie Nielsen 15/02/20

Trustpilot
AL Studio har hjulpet mig med at finde træningsglæden AL Studio har et trygt træningsmiljø, hvor trænerne støtter og udfordrer den enkelte på eget niveau. De faste små hold giver et godt sammenhold, hvor man støtter og motiverer hinanden. Jeg vil især anbefale Esther som træner.

Maria Humlebæk Liland 16/02/2020

Trustpilot
Super dejligt sted at træne. Altid god stemning og man kommer derfra med en følelse af at man har gjort noget godt for sig selv.