Information i punktform

Betingelser for hold

p

Corona-garanti for 2021-forløb

Hvis din opstart forsinkes som følge af en midlertidig nedlukning af AL Studio grundet Covid-19, yder AL Studio corona-garanti. Det betyder, at dit forløb vil blive rykket til studiet åbner igen.
Alternativt tilbydes du et andet muligt setup til reduceret pris, som står dig frit for at vælge/fravælge. 

Hvis vi skal holde lukket i længere tid end sammenhængende
6 måneder fra opstart på dit forløb, er det muligt at annullere dit forløb og din bindende tilmelding frafalder (læs nedenfor)

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet*. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge din plads til anden side) *Dog træder corona-garantien i kraft i tilfælde af midlertidig lukning. 

p

Ferierefusion

Vi tilbyder ferierefusion, hvis du pr. mail melder hvilke(n) uge(r) du holder ferie. OBS! Ferien skal meldes senest 12 uger i forvejen. Du kan få refunderet 1 uge på 3 mdr. forløbet og 2 uger på 5/6 mdr. forløbet og 4 uger på 11 mdr. forløbet.

p

Efterårsferie, vinterferie og andre helldigdage

I uge 7 uge og uge 42 er der fortsat undervisning – og disse uger er medregnet i dit forløb. Vi laver fede fællestræninger af logistiske årsager for at samle flest mulige. Tidspunkter for fællestræning meldes i god tid. Undervisning aflyses eller rykkes ikke pga. ferie eller helligdage.

p

Afbud

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger pga. arbejde, sygdom eller andet, tilbyder vi ikke rabat eller afslag i prisen. Vi kan desværre heller ikke tilbyde dig at deltage på et andet hold.

p

Forhindret træner

Hvis din træner er forhindret i at tage dagens træning, vil en af studiets andre trænere være stand-in på holdet til den pågældende time. Vi bestræber os på – men kan desværre ikke garantere – at du har samme træner gennem hele dit forløb. Ændringer kan opstå, såfremt der internt opstår behov for ændring af træner.

p

Forløbslængde

1 måned = 4 uger.

3 MDR.-forløbet er 12 uger langt.
6 MDR.-forløbet er 24 uger langt.
11 MDR. – forløbet er 44 uger langt. * (pausemåned i juli)

OBS! Pga. juleferie trænes der kun 3 uger i december. Prisen er tilsvarende nedreguleret. 

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Beregning af forløbslængde: 1 måned = 4 uger.

Information i punktform

Betingelser for personlige forløb

p

Din tilmelding er bindende efter booking

Det er derfor ikke muligt at få pengene refunderet. Det gælder også, selvom pengene ikke er trukket endnu. Det samlede beløb betales altså under alle omstændigheder. (Du må gerne videresælge dit forløb til anden side)

p

Afbud

Afbud ved personlig træning skal ske senest 6 timer før den aftalte tid. Ellers vil timen gå tabt.

p

Fakturering

Alle ydelser og forløb faktureres gennem selskabet “PT.Annalisth Aps” med CVR NR.38780980

Betingelser ved kortbetaling

Efter gennemført køb modtager kunden altid faktura pr. mail.

Kunden forpligter sig til at betale det fulde beløb (gælder også rate betalinger), som kunden godkendte ved købets indgåelse.

Hvis kunden får nyt betalingskort, sendes der automatisk en mail til kunden omkring behov for fornyelse af kundens kortoplysninger.

Kortbetalinger afsluttes, når de godkendte antal rater / det aftalte fulde beløb er betalt.

 

Vi tager imod følgende kort: