Online Forløb & Produkter

Anna tilbyder personlige online forløb.  Du kan også købe hendes princip e-bog samt E-kogebøger.

Har du spørgsmål?

AL Online 1:1 Forløb 

Åbent for booking 

Pris 997 KR PR. MD (obs. min. pris for fysiske forløb er 2080 kr pr.md)

Det bedste alternativ til et fysisk forløb, hvor vi via. ugentlig rapportering sikre at du får den rette støtte og holdes motiveret. I samarbejde med dig målrettes træningen til dine ønsker og mål. Du følges tæt og får hver uge tilsendt et nyt opjusteret træningsprogram hvilket øger din motivation for at træne betragteligt.  Det tydeliggøres således også at du rykker dig fysisk hvilket betyder at din succesrate bliver tårnhøj.

Er dit mål specifikt vægttab, laver vi også en specifik vægttabsmålsætning for dit forløb, og sikre at du hele tiden nærmer dig målet.

Det får du: 

 • 30 min fysisk eller telefonisk opstartssamtale hvor vi bliver helt klare på dit mål med forløbet. 
 • Personligt tilrettelagt træningsprogram som opjusteres ugentligt, på baggrund af din tilbagerapportering, så du hele tiden udfordres og udvikles.  
  – Vi kan tage hensyn til stortset alle skavanker og du skal ikke kunne løbe.
 • Opstarts E-bogen ‘AL principperne’ som giver dig den viden som du skal bruge om kosten og din træning for at få mest muligt ud af forløbet.  
 • Ugentligt rapportering til Anna og feedback på din træning. 
 • Fire e-kogebøger fyldt med lækre og nemme opskrifter.
 • Mentale værktøjer til at bryde de dårlige vaner og implementere nye.
 • En kostguide ( ikke en kostplan) der giver dig et indblik i passende portionstørrelser og sammensætning af din mad.
  – Målet i dette forløb er at give dig et langsigtet holdbart resultat og ikke blot et quick fix.

 

Pris 997 KR PR. MD (obs. min. pris for fysiske forløb er 2080 kr pr.md)

Overvejer du et forløb, men vil gerne ringes op?

 Lad os give dig et kald og vejlede dig, så vi sikre du får præcis det forløb du ønsker. Udfyld formularen for at modtage et opkald.

Vejledning vedr. online forløb

DIN COACH

Anna er uddannet personlig træner, vanebrydningscoach og har en overbygning i overspisning. Anna har selv ændret sin livsstil og gennemgået et større vægttab som hun holder på 4 år. Hun har siden sit vægttab konkurreret i crossfit og via. sit virke som træner og personlige erfaringer knækket koden til en stærk og sund krop i en livsstil hvor der er plads til livets glæder. 

Vores klienter fortæller 

online konceptet var det helt rigtige for mig

Er netop nu igang med online hold forløb ved Anna. Det er virkelig motiverende, med en masse videoer til at lærer at forstå ens mønstre og vaner, samt et fællesskab i en facebookgruppe, hvori vi hepper på hinanden, deler både udfordringer og fremskridt! 

– Trine Lindholm

tak for 4 lærerige uger 

Jeg mærke forskel på min arbejdsuniform, og jeg har smidt 5 cm, rundt om maven, taljen og bryst. Så 15cm i det hele 🙂 Jeg havde en start vægt på 85,5kg. og jeg vejer nu 81,4kg – så dvs. 4,1kg har jeg smidt på de 4 uger, og jeg er mega stolt af mig selv

– Camilla Bach

Min bedste og varmeste anbefaling

Anna er det sødeste og mest kompetence menneske, jeg har stiftet bekendtskab med inden for træning. Jeg havde relativt lidt erfaring, inden jeg påbegyndte første forløb, og træning har altid været en proces, der blot skulle overstås for mig. Det fik Anna, på få uger, lavet om på grundet hendes motiverende, behjælpelige og livsglade sind.
– Rikke Hartmann

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne, og svare hurtigst muligt.