personlig træning
En investering i din egen livskvalitet.
se træningspakker kontakt os

Information i punktform

hvad indeholder et personlgit forløb?

Opstartssamtale

Opstartssamtale med din træner hvor i sammen bliver enige om hvad dine mål og ønsker er til forløbet. I laver også her en målsætnings strategi for jeres tid sammen.

Personlige træningsprogrammer

Du får personlige tilrettelagte træningsprogrammer, som er tilpasset dit niveau, mål, og eventuelle skader.  Programmerne opjusteres løbende for at sikre udvikling og variation i din træning.  

Gratis ekstra weekendtræning

Som personlig klient i AL Studio kan du helt som noget ekstra deltage i vores fællestræninger hver lørdag kl.09.00 og søndag kl.10.00helt gratis ( Ved køb af 1 x personlig træning pr. uge  må du deltage én weekenddag og ved køb af 2-4 x personlig træning i ugen må du deltage både lørdag og søndag. 

Valgfri kropsanalyse

Ved opstart, midtvejs og til slut kan du få lavet Tanita bodyanalyse på en profesionel vægt, samt få lavet cm-mållinger og progressions billeder. så du kan få tal på dine resultater.

Støtte fra din træner

Støtte og vejledning fra din træner gennem hele forløbet. På sms, mail eller opkald.

E-Bogen 'AL Principper'

E-bogen er skrevet af Anna Listh, og deri deler hun ud af sin viden indenfor vanebrydning, kost og livsstils coaching. Denne e-bog giver dig redskaberne til at få den bedste start på dit forløb.

E-Kogebøger

Du får fire e-kogebøger, som er fyldt med nemme og sunde opskrifter til alle fire hovedmåltider samt den søde tand.

DELTAG I EN PRØVETRÆNING

GRATIS
PRØVETRÆNING

En prøvetræning er den perfekte måde at fornemme om træningsmiljøet og træningsformen på vores hold er noget for dig.

Alle niveauer kan være med

Vi tilpasser altid undervisningen til den enkeltes niveau og udvikler og udfordre dig præcis hvor du er. 

Træningen varer 50 minutter og timen vil være opbygget på samme måde, som vores holdtræninger, for at give dig den mest realistiske oplevelse af AL konceptet.

Deltag i en prøvetime og få rabat på kommende forløb. 

Information om AL Bootcamp

Priser & Booking

Vi deler gerne din betaling op i 3 rater. 

Hvem vi er

Træner teamet

Træning for kvinder kræver selvfølgelig det bedste team af kvindelige trænere, som med deres passion og ekspertise kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Anna Listh

Ejer af AL studio

Uddannet personlig træner hos Fitness Institute i 2014.
Certificeret Vanebrydnings- og overspisningscoach, Specialiseret i vægttab. Certificeret i TRX, Kettlebell og styrkeløft.
Anna er 29 år og bor i Aarhus med sin kone og deres datter.

Signe Rahbek

Underviser på hold

Certificeret i TRX, og styrkeløft. Underviser i badminton.
Dyrker crossfit og har mange års træningserfaring.
Signe er 23 år og studerer til Arkitekt.

Maria Mortensen

Personlig træner og underviser på hold

Uddannet personlig træner i 2016 på Aarhus idrætshøjskole. Certificeret i TRX, Kettlebell, og styrkeløft. Specialiseret i tri-træning og svømning.
Maria er 22 år og studerer folkesundhedsvidenskab på Aarhus Universitet.

Esther Hvolby

Personlig træner og underviser på hold

Uddannet personlig træner hos Fitness world academy i 2016. Certificeret i styrkeløft, og træk og vend. Specialiseret i løb. Certificeret i kost og træning for børn. Crossfit atlet; konkurreret siden 2018.
Esther er 24 år og bor i Aarhus med sin kæreste.

Vi får 5 stjerner på Trustpilot

Læs alle + 40 anmeldelser

Hvad kunderne siger

Kundeudtalelser

Jeg kom med en række gamle skader, og en dårlig form ovenpå et længere sygdoms forløb. Esther formåede på bedste vis at skræddersy træningen til mig og mine skavanker, så styrken og formen støt blev bygget op. I dag føler jeg mig stærk og mærker intet til gamle skader. Esther er ikke kun dygtig og topmotiverende som personlig træner, men også utroligt sød, smilende og godt selskab! 

– Lotte Larsen

Min bedste og varmeste anbefaling til Anna og hendes fremragende team af trænere. De forstår at gøre træning sjovt, udfordrende og meningsfuldt, og man går altid fra studiet med følelse af at blive udfordret og taget seriøst!

– Stine K

De har forandret min måde at leve livet på. Jeg kan nu roligt leve et liv med det usunde ind imellem uden jeg har dårlig samvittighed!

– Sine E

Ofte stillede spørgsmål

Q&A

Hvad indebære et personligt forløb?

At få en personlig træner er noget ganske særligt, fordi du i en periode har en professionel, som støtter, følger og hjælper dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv. Det er en investering i egen livskvalitet, som vil ændre den måde, du ser dig selv på.  

Vi er fem trænere i AL Studio, som tilbyder personlig træning og som alle står klar til at tage imod dig. Vi sørger for at du får erfaring, redskaber til at lykkes og ny viden om din træning, kost og dig selv.

Hvor langt er et forløb?

Alle forløb er af 10 ugers varighed.

Ønskes et kortere eller længere forløb, kan dette sagtens aftales med træneren

Niveau og skader

Alle bliver mødt på deres niveau. I modsætning til almindelige fitnesshold med + 20 deltagere, er der altid Max 10 på dit hold. Du bliver derfor på AL Bootcamp set og mødt på dit niveau.
Vores trænere udvikler og udfordrer den enkelte præcis, hvor hun er.
Alle øvelser kan skaleres op og ned i sværhedsgrad, så alle på holdet føler succes i træningen.

Har du en skade?
Vi får ofte stor ros for, at vores deltagere med skader (knæskader, skulderskader o.lign) føler sig trygge i vores undervisning samt for, at de rykker sig mere end de havde turde håbe på. Deltagere med skader er ofte i tvivl om, hvad de kan samtidig med, at de er bange for at gøre noget forkert. Ofte kan de meget mere end de selv tror, og når vi altid sørger for at have skaleringer klar til den enkeltes skade, bliver træningen sjov og udviklingspotentialet stort.

Hvilken type kvinder går i studiet?

I AL Studio favner vi almindelige kvinder i alle aldre, størrelser og former.

Nogle kommer med træningserfaring, andre helt uden.

På trods af, at ingen er ens, så er alle her af samme årsag – Nemlig ønsket om at gøre noget godt for sig selv og mærke glæden ved træning.

Vores dygtige trænere sørger for, at alle mødes på deres niveau og udvikles fra deres udgangspunkt.

Aldersspændet i AL Studio er 20-60 år, og vi er stolte af, at så mange seje, viljestærke kvinder benytter os til at finde træningsglæden og få en stærk og sund krop i positive og trygge omgivelser.

GRATIS ekstra Weekendtræning

Udover de faste træninger med din træner,  kan du i weekenden deltage i ekstra fællestræning lørdag kl.09.00 og(eller) søndag kl.10.00

Her er alle som går i studiet velkomne. Disse træninger er virkelig populære, fordi der opstår en fed energi, når så mange seje kvinder træner sammen.

* vi tager forbehold for ændringer når der er andre events i studiet. 

Lokation

AL studio ligger 5 minutter på cykel fra Århus C, og lige overfor Kvickly i Åbyhøj. 

Adresse:  Haslevej 8b i baggården,  8230 Åbyhøj

Parkering og offentlig transport:

Vi har 2 timers gratis parkering og Bus 4a og 15 stopper lige ved døren.

SE LOKATION HER 

Vi har gode omklædnings- og badefaciliteter. 

Betal i rater

Det er muligt at få delt din betaling op i 3 rater, således at du ikke skal betale hele forløbet med det samme. Der vil være 30 dage imellem hver rate, medmidnre andet aftales.

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt. 

eller