Vi giver corona-garanti - så du risikofrit kan booke et forløb.

Personlig træning
Invester i din egen livskvalitet.
TræningspakkerBOOK DIN TRÆNER

Vi er specialiseret i kvinder – og vi ved, hvad der virker!

Kan du genkende følgende? 

 • Du vil så gerne i form, men har svært ved at priortere det i en travl hverdag.
 • Du har forsøgt at tabe dig gentagende gange, men er altid mislykkes.
 • Du føler dig ikke sikker på træningsteknikken eller tilpas i et fitnesscenter.
 • Du har brug for en til at sikre, at du rykker dig og når dine mål.

Derfor skal du vælge personlig træning:

 • Der er 100% fokus på dig og dit mål.
 • Træningsplanerne, tider og forløbet er skræddersyet dig.
 • Vi når dit mål dobbelt så hurtigt, som hvis du skulle gøre det alene.
 • Du vil opnå større overskud og velvære blot et par uger inde i forløbet.
 • Du vil blive gladere for dit spejlbillede.

Vi er specialiseret i dig, som gerne vil: 

 • Opnå et vægttab som kan holdes, uden afsavn og restriktioner.
 • Strammes op efter børn eller år med inaktivitet.
 • Øge din sundhed både mentalt og fysisk efter nogle hektiske år
 • Blive stærk og mærke, at din krop kan meget mere, end du tror!

Alle personlige forløb inderholder:

 • Minimum 1 x personlig træning i ugen.
 • En tæt relation med din træner.
 • Personlige træningsplaner.
 • Kognitiv kostvejledning – hvis dette ønskes (vi laver ikke kostplaner).
 • Kropsanalyse start/midtvejs/slut.
 • Bonus: Ekstra gratis fællestræninger hver lørdag og søndag, som du frit kan deltage på.

Kontakt os for at høre mere:

Få personlig rådgivning ved at ringe på tlf: 93 93 29 26 eller

Det er noget ganske særligt at få en personlig træner.
Hun sørger for at du har en at fejre dine succeser med og trække dig op når motivationen svigter. Hun sørger for at du når dit mål på den bedste og nemmeste måde på kortest tid. 

priser

Træning 1 x pr. uge

+ ekstra fællestræning hver søndag

6.500 kr (10 uger)
12.500 kr (20 uger)

Betal i op til 3 rater (30 dages mellemrum)

Træning 2 x pr. uge

+ ekstra fællestræning hver lørdag og søndag

12.500 kr (10 uger)
24.000 kr (20 uger)

Betal i op til 3 rater (30 dages mellemrum)

Træning 3 x pr. uge

+ ekstra fællestræning hver lørdag og søndag

18.000 kr (10 uger)
34.500 kr (20 uger)

Betal i op til 3 rater (30 dages mellemrum)

Tillæg på 15% ved valg af Anna Listh

Personlige trænere Aarhus

Resultater

TYPISKE SPØRGSMÅL

Hvad indebærer et personligt forløb?

Det er noget ganske særligt at få en personlig træner, fordi du i en periode har en professionel, som følger, støtter og hjælper dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv. Det er en investering i egen livskvalitet, som vil ændre den måde, du ser dig selv på.  

Vi er seks trænere i AL Studio, som tilbyder personlig træning. Vi sørger for, at du får erfaring, redskaber til at lykkes samt ny viden om din træning, din kost og dig selv.

bonus: Ekstra Weekendtræning

Udover de faste træninger med din træner, kan du hver uge deltage i weekendtræning. Oversigten over weekendtræningsplanen findes i studiet.

Her er alle, som går i studiet velkomne – og en af studiet trænere faciliterer en fed 50 minutters træning. Disse træninger er virkelig populære, fordi der opstår en fed energi, når så mange seje kvinder træner sammen.

* Vi tager forbehold for ændringer, når der er andre events i studiet.
* Der er deltagerbegrænsning og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. 

Niveau og skader

Hos os er der altid max 10 på et hold – det gør vi for at sikre, at du altid bliver mødt på netop dit niveau. Vores trænere udvikler og udfordrer dig præcis, hvor du er. Alle øvelser kan skaleres op og ned i sværhedsgrad, så alle på holdet føler succes i træningen.

Har du en skade?
Vi får ofte stor ros for, at vores deltagere med skader (knæskader, skulderskader o.lign) føler sig trygge i vores undervisning – og at de rykker sig mere, end de havde turde håbe på. Deltagere med skader er ofte i tvivl om, hvad de kan – og bange for at gøre noget forkert. Ofte kan de meget mere end, de selv tror – og fordi vi altid sørger for at have skaleringer klar til den enkeltes skade, bliver træningen sjov og udviklingspotentialet stort.

Hvilken type kvinde går i studiet?

I AL Studio favner vi kvinder i alle aldre, størrelser og former. Nogle kommer med træningserfaring, andre helt uden.

På vores hold opstår et helt særlig fællesskab, hvilket giver fantastisk energi for alle.

På trods af at ingen er ens, er alle her af samme årsag: Ønsket om at gøre noget godt for sig selv og mærke glæden ved træning. 

Vores trænere sørger for, at alle kan være med, mens de motiverer og giver god energi til dagens træning.

Aldersspændet i AL Studio er 20-60 år – og vi er meget stolte af, at så mange seje kvinder benytter vores trygge omgivelser til at få en stærk og sund krop.

Lokation

AL Studio ligger 5 minutter på cykel fra Århus C og lige over for Kvickly i Åbyhøj. 

Adresse:  Haslevej 8b i baggården,  8230 Åbyhøj

Parkering og offentlig transport:

Vi har 2 timers gratis parkering. Bus 4a, 11 og 15 stopper lige ved døren.

SE LOKATION HER 

Vi har gode omklædnings- og badefaciliteter. 

Betaling i rater

Det er muligt at få delt din betaling op i 3 rater, så du ikke skal betale hele forløbet med det samme. Der vil som udgangspunkt være 30 dage mellem hver rate medmindre andet aftales.

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt.

eller


Bedømmelser

AL Studio

Customer Reviews

Kristine Svendsen 29/12/18

Bedste træningsoplevelse ever<3 Har nu afsluttet mit 4 forløb hos Anna og det har endnu engang været en forrygende oplevelse; arragegementet fra træner og holdkammerater er helt i top og jeg har aldrig været i bedre form. Giver mine varmeste anbefalinger... men pas på, det er stærkt vanedannende;)

Christina Godsk 12/03/20

Google
Jeg er vild med at træne hos dygtige Anna, Esther & Co. i AL Studio! Efter sommerferien starter jeg på mit tredje 5. mdr.-forløb - og det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv! Der er altid den skønneste stemning i studiet, godt sammenhold og fede træninger, der udfordrer og giver sved på panden! Det er alle pengene værd!

Lise Østergaard 05/11/18

Facebook
Jeg har haft stor glæde af at have Anna og Esther som trænere på et bootcamp-hold hos AL Studio! Efter at være startet på forløb i august 2018 har jeg ENDELIG fundet motivationen og modet til at se en større vægttabsrejse/livsstilsændring i øjnene - især efter at have været til Annas fantastiske kostvejledningsforedrag, som følger med i bootcamp-pakken. Når holdene er så små, som de er, bliver det også hurtigt til en fornøjelse fremfor en sur pligt at komme afsted, for ALLE hepper alle, og stemningen er rar og støttende HVER GANG. Jo, træningen er hård (og mega fed!!!), men det hjælper virkelig at træne sammen med nogle totalt søde og seje damer, der alle har samme mål: at blive sundere og gøre noget godt for sig selv � 3 måneder af et 5 måneders forløb er gået, og vægten siger nu -9,4 kg!

Anne Lejbach Jørgesen 28/11/18

Facebook
3 Bootcamps i træk taler sit tydelige sprog - jeg har været MEGET tilfreds med forløbet hos Anna! Både Anna og Esther formår at formidle og undervise med smittende begejstring og teknisk know-how, som gør at man bliver nysgerrig, tryg og “tørstig” efter mere. AL studio er indbegrebet af professionel og detaljeorienteret vejledning, hvor Anna og Esther presser én til grænsen, så man yder det ekstra. Gang på gang er jeg gået fra et træningspas, og har gennemført en øvelse enten hurtigere, eller med tungere vægt, end jeg nogensinde selv ville have præsterer i et ordinært træningscenter. Efter et større vægttab har jeg ved Anna fået en af de største gaver: en genfunden glæde ved træning! Anna har været en fantastisk sparringspartner på flere planer - med en forståelse for et levet liv har vi sammen fundet løsninger, der giver mening i min hverdag, hvilket er én af Annas (mange!) kvaliteter. De varmeste anbefalinger herfra !

Nina Hejlskov 01/12/17

Facebook
Jeg har været på Annas 10 ugers BootCamp forløb i efteråret 17 og været SÅ glad for det. Jeg kunne virkelig mærke en forskel i min krop efter de 10 uger, ikke flere små skavanker hist og her, så kan varmt anbefale AL Studio og Anna. Det er et dejligt sted at komme, Anna er en meget kompetent underviser og der er plads til alle i AL Studio.

Stine Aamose 02/05/19

Google
Byens bedste træningssted - uden tvivl! Udover et vægttab på 10 kg har jeg genfundet glæden ved træning og mødt en masse fantastiske kvinder på holdet. Anna og Esther er super dygtige og ved, hvornår der skal opmuntres, presses og roses. Jeg har trænet i AL studio i et år og kunne nemt tage et år mere i studiet.

Gitte Jæger 10/05/19

Google
Siden januar 2019 har jeg tabt mig +10 kg, er blevet en gladere og stærkere udgave af mig selv og har genfundet glæden ved fysisk træning. Jeg fandt AL Studio via Instagram og ved nu, at alle de succeshistorier om glade klienter, jeg læste der, IKKE er en tilfældighed. Anna Lisths filosofi er enkel, men stærk: ingen quick-fixes via smarte slankekure eller et forbudshelvede her, det handler nemlig om det lange, seje træk! Fokus på ændrede kostvaner og øget fysisk aktivitet betyder færre kalorier ind og flere ud, og så kommer resultaterne stille og roligt. Anna står i spidsen for et hold af kompetente og dedikerede trænere, som altid sørger for udfordrende sessioner i studiet, hvor stemningen er lige så høj som luftfugtigheden, mens vi knokler med dagens øvelser. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb i AL Studio, men pas på: det er stærkt vanedannende!

Karen H 13/05/2020

Trustpilot
ET FANTASTISK STUDIE DER GØR GLAD I LÅGET Jeg er tilmeldt bootcamp m. Esther som træner, og jeg kan ikke se en hverdag uden! Studiet er et fantastisk sted at være, med en virkelig god atmosfære. Der er plads til at grine og have det sjovt. Man får utrolig meget ud af træningen, instrueret af vildt dygtige trænere der giver plads til alle, ser alle og høre på alle! Selvom man ikke har trænet en dag i sit liv kan man sagtens være med! Det er noget man virkelig gerne vil afsted til, og savner når man ikke er afsted. Jeg vil anbefale AL studio til alle, og gør det allerede! Man behøves ikke tøve, bare meld dig til og kom afsted og oplev holdånden, og bagefter har du det SÅ fedt med dig selv!

Mie Nielsen 15/02/20

Trustpilot
AL Studio har hjulpet mig med at finde træningsglæden AL Studio har et trygt træningsmiljø, hvor trænerne støtter og udfordrer den enkelte på eget niveau. De faste små hold giver et godt sammenhold, hvor man støtter og motiverer hinanden. Jeg vil især anbefale Esther som træner.

Maria Humlebæk Liland 16/02/2020

Trustpilot
Super dejligt sted at træne. Altid god stemning og man kommer derfra med en følelse af at man har gjort noget godt for sig selv.