KOM TIL EVENT I AL STUDIO (TRYK HER) – og gå hjem med ny inspiration til at holde din krop sund og stærk gennem graviditeten samt komme skånsomt igang med træningen som nybagt mor 🤰🏼🤱🏼

Personlig træning
Invester i din egen livskvalitet og træningsglæde
Find din træningspakke

Vi er specialiseret i træning for kvinder – og vi ved, hvad der virker!

Det er noget ganske særligt at få en personlig træner – og det er en investering i din livskvalitet, som vil ændre den måde, du ser på dig selv.

Din personlige træner bliver en sparringspartner, som sikrer, at du når dit mål på den bedste og nemmeste måde på kortest tid – og hun følger, støtter og hjælper dig hele vejen, så du kan blive den bedste og gladeste version af dig selv.

I AL Studio er vi fem trænere, som tilbyder personlig træning – og vi matcher dig naturligvis med den træner, der bedst kan hjælpe dig med netop DIT mål. Vores fornemmeste opgave er, at sørge for, at du får erfaring og redskaber til at lykkes samt ny viden om din træning, din kost og dig selv.

Fullbody eller splitprogram?

Kan du genkende det her?

👉  Du vil så gerne i form – men du har svært ved at prioritere det i en travl hverdag

👉  Du har forsøgt at tabe dig gentagende gange – men du er altid mislykkedes

👉  Du føler dig ikke sikker på træningsteknikken og er ikke tilpas i et fitnesscenter

👉  Du har brug for en til at sikre, at du rykker dig og når dine mål

Hvis du tænker: “Det er præcis sådan, jeg har det” … så har vi 2 nyheder til dig

Først den dårlige:

Hvis du ikke ændrer noget – altså gør noget andet, end det du plejer – vil du heller ikke opleve en forandring.

Og endnu værre: Du vil aldrig nå det mål (fx et vægttab eller en stærkere krop), du drømmer om.

 

Og så til den gode nyhed:

Det kræver faktisk kun én aktiv beslutning at komme i gang med at opnå dit mål. 

Du har nok gættet det … du skal da have en personlig træner i AL Studio!

Derfor skal du vælge personlig træning:

 

👉  Der er 100% fokus på dig og dit mål – uanset om du ønsker at forbrænde fedt, opbygge muskler, forbedre din kondition eller blive stærkere i bestemte løft

👉  Træningsplanerne, træningstidspunkter og forløbet generelt er skræddersyet til dig

👉  Du får professionel hjælp af en dygtig kvindelig træner, som hjælper dig med at udfolde dit fulde træningspotentiale, så du når dine mål dobbelt så hurtigt, som hvis du skulle gøre det alene

👉  Du får et frirum med den fedeste “mig-tid”, der gør dig gladere for dit spejlbillede og giver dig øget overskud og energi til at være en god kæreste, mor, veninde og kollega

Det siger vores PT-klienter

Ved årsskiftet 2018-2019 tog jeg en beslutning om at få en personlig træner – jeg var på daværende tidspunkt 54 år og følte, at jeg var ved at gå i stå. Det var det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år – og jeg har nu trænet hos Anna i mere end 2 år! Jeg mærkede fremskridt allerede efter få uger – og jeg har meget stor glæde af at have en træner, der altid er positiv, tror på mig, hepper og skubber på. Særligt på de øv-dage, der også er indimellem. Træningen giver mig et overskud både fysisk og mentalt – og jeg bliver stadig høj over at kunne mestre en ny øvelse eller dødløfte lidt flere kilo! Jeg kører altid glad hjem fra træning med en følelse af at have gjort noget godt for mig selv – og kan kun anbefale andre at prøve det samme!
Gitte

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har trænet hos AL Studio flere år og er rigtig glad for det. Lige nu bruger jeg en af studiets personlige trænere som en del af et genoptræningsforløb. Min træner er dygtig og meget opmærksom på, at jeg laver alle øvelser rigtigt – og at jeg ikke overbelaster muskler og sener. Den personlige træning betyder, at jeg får et 100% skræddersyet program til mig, så jeg får en målrettet og tilpasset genoptræning. AL Studio er i det hele taget et dejligt og imødekommende sted at træne. Der er plads til alle uanset form, størrelse og alder – og man føler sig altid velkommen både på hold og i personlige træningsforløb. Stort thumbs up til Anna og hendes crew. I gør det SÅ godt!
Birgitte

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

…Og disse resultater har de opnået

Personlig træning er for dig, der gerne vil:

 

✅  … opnå et permanent vægttab, som du kan holde uden forbud og afsavn

✅  … blive stærkere og mærke, at din krop kan så meget mere, end du tror

✅  … strammes op efter du har fået børn eller en længere periode med inaktivitet

✅  … øge din fysiske og mentale sundhed efter en hektisk periode

✅  … blive klar til dit bryllup eller en anden stor mærkedag i dit liv

Alle personlige træningsforløb indeholder:

Minimum 1 x personlig træning om ugen

Alle forløb indeholder træning minimum 1 x i ugen, men du kan faktisk træne op til 3 x ugen afhængigt af, hvilken træningspakke du vælger.

Personligt tilpasset træningsplan

Din træningsplan tilrettelægges sammen med din træner. Du kan træne på et fast tidspunkt hver gang eller aftale tidspunktet fra gang til gang, hvis det passer bedre ind i din hverdag.

bonus: Ekstra fællestræninger

Du har hver uge mulighed for at deltage i weekendtræning i studiet. Her er alle, som går i studiet velkomne – og en af studiets trænere faciliterer en fed 50 minutters træning. Disse træninger er virkelig populære, fordi der opstår en fed energi, når så mange seje kvinder træner sammen.

* Vi tager forbehold for ændringer, når der er andre events i studiet.
* Der er deltagerbegrænsning og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. 

En tæt relation med din træner

Din personlige træner bliver din faste sparringspartner og lærer dig hurtigt at kende, så hun kan udfordre og udvikle dig bedst muligt på jeres tid sammen.

Kropsanalyse (VALGFRIT)

Du vil ved både opstart, midtvejs og afslutning blive tilbudt at få taget cm-mål samt få foretaget en kropsanalyse. Det giver dig en meget bedre forståelse for dine resultater, end tallet på vægten.

Mulighed for kognitiv kostvejledning

Hvis du også ønsker at have ekstra fokus på din kost, kan du vælge at bruge nogle af dine sessioner til kognitive kostsamtaler. Vi laver ikke kostplaner.

bonusmateriale (værdi 599 kr.)

Materialet giver dig de bedste forudsætninger for at få mest muligt ud af dit forløb og indeholder: AL Studio shaker, AL Studio mulepose, e-bogen AL Principper, 4 e-kogebøger med opskrifter til alle måltider samt 3 overskuelige og effektive hjemmetræninger, hvor du bliver guidet hele vejen.

Mød AL Studios personlige trænere

I AL Studio favner vi kvinder i alle aldre, størrelser og former – og vores dygtige team af personlige trænere står klar til at hjælpe DIG med lige præcis DIT mål!

Din investering i egen sundhed

Det praktiske

Træningen foregår i vores hyggelige træningsstudio i Åbyhøj (Haslevej 8b i baggården).

Studiet ligger 5 minutter på cykel fra midtbyen og lige over for Kvickly i Åbyhøj.

 

Gode omklædnings- og badefaciliteter

Vi har god plads til sko, tasker og overtøj – og du kan også tage et bad, hvis du skal videre på job efter træning.

Aflåste skabe til dine værdigenstande

Du kan træne trygt med visheden om, at dine værdigenstande som fx pung, mobil, computer eller bilnøgler er låst inde.

Hyggelig lounge med plads til snak efter træning

Slå dig ned i vores hyggelige lounge – og snup en kop kaffe og en snak med andre i studiet, mens du damper af efter træningen.

2 timers gratis parkering

Det er nemt at finde en plads til bilen på den store parkeringsplads ved Kvickly Åbyhøj, som ligger lige over for AL Studio. Du kan parkere gratis i 2 timer.

Offentlig transport lige til døren

Det er nemt at tage bussen til træning! Stå blot af ved stoppestedet Haslevej/Silkeborgvej (bus 4A, bus 11, bus 22 eller bus 113) eller stoppestedet Trygsvej (bus 15).

Find vej

BAGHUSET, Haslevej 8B, 8230 Åbyhøj

Stadig i tvivl om personlig træning er for dig?

Så overvej lige disse 4 indiskutabelt gode grunde:

✅  Du sikrer dig selv den bedste plan for at blive stærkere, sundere og gladere

✅  Du får en fast træningsrutine med 100% fokus på dig – og slipper derfor for bekymringerne om at skulle træne på egen hånd i en travl hverdag

✅  Du får professionel hjælp til at udfolde dit fulde potentiale, få skudsikker teknik og fantastiske resultater

✅  Du får et frirum med “mig-tid”, der giver dig øget overskud og energi

… og hvis du så tænker:

 Jamen, jeg har en skade 🤕

Vi har stor erfaring med de fleste skader og kan sagtens tilrettelægge et effektivt træningsforløb, hvor der tages hensyn til fx en dårlig skulder eller et knæ, der driller.

Jamen, jeg har ingen/begrænset træningserfaring 🤷🏼‍♀️

Det betyder ingenting – vi lærer dig alt, du skal kunne!

Jamen, jeg er i virkelig dårlig form 😩

Bare rolig, vi forventer bestemt ikke, at du er i form på forhånd – det er jo vores opgave! Vi favner kvinder i alle aldre, størrelser og former – og tilrettelægger træningen, så du får mest muligt ud af den ift. dit aktuelle niveau. Du skal bare være klar på at svede og give den alt, hvad DU har!

Jamen, jeg kan vel egentlig godt træne selv? 🤔

Ja – men får du det faktisk gjort?

Har du spørgsmål?

Vi sidder personligt klar ved tasterne og svarer hurtigst muligt – alternativt kan du give os et kald på hverdage i tidsrummet 8-16!

eller